Haal het beste uit je brainstormsessie

In Nieuwersluis — tussen Utrecht en Amsterdam

Voor een goede brainstormsessie, moet alles kloppen. Een scherpe facilitator en de juiste deelnemers zijn uiteraard een voorwaarde. Maar ook de omgeving, de ruimte en de materialen zijn cruciaal. Het moet rustig zijn, je moet goed kunnen zitten, voldoende post-its en whiteboards bij de hand hebben. Lekkere hapjes en drankjes zijn een pre. Dat regelen wij allemaal voor je in onze Noordschuur, Paardenstal of ons Koetshuis.

Maar wat echt het verschil maakt, is dat je op onze boerderij even weg bent uit je vertrouwde omgeving. Even het groen in. Het boost creativiteit. Geeft nieuw perspectief. Precies wat je nodig hebt om op de meest waardevolle ideeën te komen.

Buiten – dat doet je brainstorm goed

Buiten is de plek waar je heen gaat om op te laden, je creativiteit ruimte te geven en je productiviteit nieuw leven in te blazen. We vinden het zelf heerlijk om sessies binnen af te wisselen met een frisse neus buiten.

Loop je onze boerderij uit, dan sta je direct met één been in Park Hofstede Sterreschans. Maak een wandeling door het bos, of gebruik één van de picknicktafels als break-out room. Het kan en mag allemaal: de ruimte is van jou.

Perfect tussenin

Hofstede Sterreschans is omringd door natuur, maar nog steeds goed bereikbaar: het ligt precies tussen Amsterdam en Utrecht in. Dus met de auto of het OV ben je er zo.

Wil je komen kijken of direct boeken?