De perfecte plek voor jouw design sprint

In Nieuwersluis — tussen Utrecht en Amsterdam

Een succesvolle design sprint kent een aantal ingrediënten. Allereerst: een goed team en een scherpe facilitator. Maar om tot de beste oplossingen te komen, is alles daaromheen minstens zo belangrijk: de locatie, de ruimte, de materialen, het eten.

Een design sprint vraagt om een plek waar je rustig kan werken als groep, maar ook in kleinere groepjes of individueel. Een plek waar voldoende post-its, stiften, schermen en whiteboards zijn. Een plek waar je lekker kunt eten en een frisse neus kunt halen om weer op te laden.

Dat is precies waar we onze Noordschuur en Paardenstal op hebben ingericht. 

Buiten – dat doet je design sprint goed

Dat is de plek waar je heen gaat om op te laden, je creativiteit ruimte te geven en je productiviteit nieuw leven in te blazen. We vinden het zelf heerlijk om sessies binnen af te wisselen met een frisse neus buiten.

Loop je onze boerderij uit, dan sta je direct met één been in Park Hofstede Sterreschans. Maak een wandeling door het bos, of gebruik één van de picknicktafels als break-out room. Het kan en mag allemaal: de ruimte is van jou.

Perfect tussenin

Hofstede Sterreschans is omringd door natuur, maar nog steeds goed bereikbaar: het ligt precies tussen Amsterdam en Utrecht in. Dus met de auto of het OV ben je er zo.

Wil je komen kijken of direct boeken?