De ultieme ruimte voor je presentatie

In Nieuwersluis — tussen Utrecht en Amsterdam

Een goede presentatie draait in de eerste plaats om de inhoud – die is bij jou in goede handen. Maar de manier waarop de inhoud overkomt, hangt af van een boel andere dingen die buiten jezelf liggen. De locatie en de ruimte bijvoorbeeld. Je publiek moet lekker kunnen zitten, je verhaal goed kunnen zien en horen. Alleen dan komt het echt over. 

Onze Paardenstal en Noordschuur zijn zo ingericht dat jouw verhaal het podium krijgt dat het verdient. Er zijn grote schermen, goed geluid en fijne stoelen. Daarnaast maken we in onze keuken de lekkerste hapjes, zodat iedereen gefocust kan blijven luisteren naar wat je te vertellen hebt. Is het tijd voor een korte pauze? Dan kunnen jullie een frisse neus halen in het park dat bij de boerderij hoort.

Buiten – dat doet je presentatie goed

Buiten is de plek waar je heen gaat om op te laden, je creativiteit ruimte te geven en je productiviteit nieuw leven in te blazen. We vinden het zelf heerlijk om sessies binnen af te wisselen met een frisse neus buiten.

Loop je onze boerderij uit, dan sta je direct met één been in Park Hofstede Sterreschans. Maak een wandeling door het bos, of gebruik één van de picknicktafels als break-out room. Het kan en mag allemaal: de ruimte is van jou.

Perfect tussenin

Hofstede Sterreschans is omringd door natuur, maar nog steeds goed bereikbaar: het ligt precies tussen Amsterdam en Utrecht in. Dus met de auto of het OV ben je er zo.

Wil je komen kijken of direct boeken?