Je seminar midden in de natuur

In Nieuwersluis — tussen Utrecht en Amsterdam

Een succesvol seminar draait in de basis natuurlijk om goede lezingen en workshops. Maar de dingen daaromheen zijn minstens zo belangrijk. De locatie, bijvoorbeeld. En de ruimtes waarin alles plaatsvindt. Je wilt een plek waar je verhalen overkomen, waar bezoekers goed kunnen horen en zien. Daar hebben we onze Paardenstal speciaal op ingericht.

Een seminar is intensief. Dus wij zorgen voor gezonde lunch en lekkere drankjes om de energie hoog te houden. En tussen de lezingen en workshops door kunnen bezoekers en sprekers lekker het park in. Een stuk wandelen in de natuur. Een frisse neus halen. Weer even opladen voor de volgende lezing.

Buiten – dat doet je seminar goed

Buiten is de plek waar je heen gaat om op te laden, je creativiteit ruimte te geven en je productiviteit nieuw leven in te blazen. We vinden het zelf heerlijk om sessies binnen af te wisselen met een frisse neus buiten.

Loop je onze boerderij uit, dan sta je direct met één been in Park Hofstede Sterreschans. Maak een wandeling door het bos, of gebruik één van de picknicktafels als break-out room. Het kan en mag allemaal: de ruimte is van jou.

Perfect tussenin

Hofstede Sterreschans is omringd door natuur, maar nog steeds goed bereikbaar: het ligt precies tussen Amsterdam en Utrecht in. Dus met de auto of het OV ben je er zo.

Wil je komen kijken of direct boeken?