Kom langs voor jullie teamdag

In Nieuwersluis — tussen Utrecht en Amsterdam

Als wij aan een teamdag denken, denken we aan nieuwe ideeën presenteren. Samenkomen. Lekker eten. Leuke activiteiten. Ruimte voor een gezellig feestje. Het volume een tikje hoger zonder dat de buren klagen. Onze Noordschuur en Paardenstal zijn zo ingericht dat het er allemaal perfect kan. Schijnt het zonnetje? Dan gooi je de deuren open en maak je gebruik van de zitjes en bankjes buiten – midden in het groen.

Buiten – dat doet je teamdag goed

Buiten is de plek waar je heen gaat om op te laden, je creativiteit ruimte te geven en je productiviteit nieuw leven in te blazen. We vinden het zelf heerlijk om sessies binnen af te wisselen met een frisse neus buiten.

Loop je onze boerderij uit, dan sta je direct met één been in Park Hofstede Sterreschans. Maak een wandeling door het bos, of gebruik één van de picknicktafels als break-out room. Het kan en mag allemaal: de ruimte is van jou.

Perfect tussenin

Hofstede Sterreschans is omringd door natuur, maar nog steeds goed bereikbaar: het ligt precies tussen Amsterdam en Utrecht in. Dus met de auto of het OV ben je er zo.

Wil je komen kijken of direct boeken?