Je vergadering in het groen

In Nieuwersluis — tussen Utrecht en Amsterdam

Een vergadering draait om goede gesprekken, elkaar recht in de ogen kijken, de koppen bij elkaar, keuzes maken, nieuwe ideeën opdoen. Om dat te realiseren, moet alles om je vergadering heen strak geregeld zijn. De ruimte zelf, bijvoorbeeld. Voor je vergadering wil je een goed scherm, goed geluid, fijne stoelen. Daar zijn onze Noordschuur en ons Koetshuis precies op ingericht. Daarnaast zorgen wij voor lekkere lunch, drankjes en hapjes – zodat iedereen scherp blijft.

Loopt je vergadering even vast of is het tijd voor pauze? Dan duik je de natuur in. Bij onze boerderij ligt een park waarin je heerlijk uit kunt waaien en op kunt laden.

Buiten – dat doet je vergadering goed

Buiten is de plek waar je heen gaat om op te laden, je creativiteit ruimte te geven en je productiviteit nieuw leven in te blazen. We vinden het zelf heerlijk om sessies binnen af te wisselen met een frisse neus buiten.

Loop je onze boerderij uit, dan sta je direct met één been in Park Hofstede Sterreschans. Maak een wandeling door het bos, of gebruik één van de picknicktafels als break-out room. Het kan en mag allemaal: de ruimte is van jou.

Perfect tussenin

Hofstede Sterreschans is omringd door natuur, maar nog steeds goed bereikbaar: het ligt precies tussen Amsterdam en Utrecht in. Dus met de auto of het OV ben je er zo.

Wil je komen kijken of direct boeken?