De ideale plek voor je workshop

In Nieuwersluis — tussen Utrecht en Amsterdam

Er zijn heel veel manieren om je workshop wat extra’s te geven. Een fijne ruimte. Voldoende post-its, stiften en whiteboards. Lekkere lunch om de energie hoog te houden. Er even tussenuit voor een wandeling. Een drankje na afloop. Dat zijn allemaal dingen die het van een goede 7 naar een 9 kunnen tillen.

Onze Noordschuur en Paardenstal zijn daar speciaal op ingericht. Jij focust op je workshop en wij regelen alles eromheen.

Buiten – dat doet je workshop goed

Dat is de plek waar je heen gaat om op te laden, je creativiteit ruimte te geven en je productiviteit nieuw leven in te blazen. We vinden het zelf heerlijk om sessies binnen af te wisselen met een frisse neus buiten.

Loop je onze boerderij uit, dan sta je direct met één been in Park Hofstede Sterreschans. Maak een wandeling door het bos, of gebruik één van de picknicktafels als break-out room. Het kan en mag allemaal: de ruimte is van jou.

Perfect tussenin

Hofstede Sterreschans is omringd door natuur, maar nog steeds goed bereikbaar: het ligt precies tussen Amsterdam en Utrecht in. Dus met de auto of het OV ben je er zo.

Wil je komen kijken of direct boeken?